15
Feb
2019

Kaup Media

Hei og velkommen til Kaup Media!

Vi er et mediebyrå som satser på å være din totalleverandør av alt innen digital markedsføring. Vi har lang erfaring i bransjen og arbeider vi daglig med produksjon og vedlikehold av digitale markedsføringskampanjer. Ved siden av dette skreddersyr vi hjemmesider til våre kunder. Med hjelp av våre dyktige konsulenter og rådgivere vil du ta de rette medievalgene.

Design, webutvikling, markedsføring

Hvordan fremstiller du din bedrift i dag? Har du en hjemmeside, og hvordan ser den ut? Har du noensinne tenkt på hva det er som gjør at noen hjemmesider er mer synlig på nett enn andre? Her hos Kaup Media står vi klare til å hjelpe deg forbedre din synlighet på nett. Våre erfarne webdesignere skreddersyr en hjemmeside etter ditt behov som ikke bare ser bra ut, den er også optimalisert for synlighet på nett.

 

Har du lurt på hvorfor brukerne dine ikke tilbringer mer enn to minutter på din plattform før de kliker seg ut? Webutvikling går ut på å gjøre din hjemmeside mer brukervennlig og handler om å utvikle eksisterende løsninger, slik at dine kunder har en bedre brukeropplevelse. Hos oss kan du få en gratis test av brukergrensesnittet ditt slik at du ser hva vi sammen kan jobbe med å forbedre. 

 

Har du definert din målgruppe? Hvor i den digitale verdenen finner du dem? Sammen med oss hjelper vi deg svare på disse og lignende spørsmål, slik at du kan sette dine bedriftsplaner i sving.

 

Bygg hjemmeside med oss

Vår kundeportefølje er variert og består av både små, mellomstore og store bedrifter fra alle slags bransjer. Som et Sandefjord-basert firma er de fleste av våre kunder også stolte vestfoldinger, men vi jobber stadig for prosjekter for kunder over hele landet, og noen i det store utland. Vi sier aldri nei til en kunde, og har også bistått en rekke gründere med både hjemmesider og digital markedsføring.

 

Alle våre hjemmesider optimaliseres for synlighet på nett ved hjelp av våre spesialutviklede SEO-teknikker. Har du en blogg, en profil på Facebook, Instagram eller andre sosiale medier sørger vi for at disse blir sømløst integret med din nye hjemmeside. Alle våre hjemmesider skalerer ned til både mobil og nettbrett, slik at dine kunder enkelt kan nå deg. Våre erfarne konsulenter tilbyr inntil to timer med opplæring av hvordan du selv kan oppdatere din hjemmeside, men brukerstøtte er også inkludert i månedsprisen du betaler.
Hos oss er det kunden som er i fokus, og vi skreddersyr løsninger som passer for deg. Vi tilbyr faste priser uten ubehagelige overraskelser. Her er noen av våre hjemmesideløsninger:

 • Hjemmeside Mini:
  Hjemmeside Mini er en løsning som passer for små til mellomstore bedrifter og gründere. Velg mellom et av våre templater som er utviklet av våre erfarne webdesignere, så tilpasser vi designet til å passe din bedrift. Våre løsninger er grundig utprøvd, så vi vet at de presterer på markedet.
  Oppstart: kr. 5 990 (inkluderer webhosting, backup og sikkerhetsoppdateringer)
  Månedspris: kr. 499 (inkluderer oppdateringer og brukerstøtte)
 • Hjemmeside Standard:
  Hjemmeside Standard er vår mest tilpasningsdyktige løsning. Siden blir levert med skreddersydd design tilpasset din firmalogo og firmaprofil, og du får et ubegrenset antall sider, undersider, bilder, slidere og skjemaer.
  Oppstart: kr. 13 500 (inkluderer webhosting, backup, sikkerhetsoppdateringer og fri oppdatering av tekst/bilder)
  Månedspris: kr. 499 (inkluderer oppdateringer og brukerstøtte)

 

Medierådgivning hos oss

Her i Kaup Media tilbyr vi medierådgivning, slik at du får mest valuta for pengene du har satt overs til markedsføring. Vi kan ikke understreke hvor viktig markedsføring, og særlig digital markedsføring, er for din bedrifts synlighet. Likevel behøver du ikke vie halve budsjettet ditt til annonser og reklame. Vi hjelper deg få størst mulig effekt ut av hvert eneste øre du bruker på din markedsføring.

Ta kontakt!

Ønsker du å vite mer om hva Kaup Media kan gjøre for din bedrift? Vil du bygge hjemmeside og lurer på hvilken løsning som passer best for deg? Ta kontakt med oss for en gratis konsultasjon med en av våre erfarne rådgivere. Vi holder til i hjertet av Sandefjord og er åpen fra 09:00 til 17:30 alle hverdager.

 

Adresse:

Kaup Media

Østre Kullerød 5

3241 Sandefjord

Torp-IT,  3.etasje, oppgang B

 

 

Stikk innom ellers slå på tråden på tlf: 331 12 000.

Du kan også sende en e-post til: post@kaupmedia.no, så hører du fra oss innen dagen er omme.

You may also like...

Privacy Policy