15
Feb
2019

Om Kaup Media

Kaup Media er en totalleverandør av alt innen digital markedsføring. Med lang erfaring i bransjen arbeider vi daglig med produksjon og vedlikehold av digitale markedsføringskampanjer og skreddersydde hjemmesider til en rekke forskjellige kunder. Med hjelp av våre dyktige konsulenter og rådgivere vil du ta de rette medievalgene. Vi er en sertifisert Google Partner og Lead Forensics Platinum Partner.

 

Hvor er vi?

Som navnet vårt tilsier, er vi en Vestfold-basert bedrift. Vi har en tilhørighet til vikingbyen Kaupang, men valgte å slå oss til rette i Sandefjord. Selv om de fleste av våre kunder også er stolte Vestfoldinger, hjelper vi bedrifter fra hele landet med å etablere sin mediaprofil. Ønsker du å vite mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Stikk innom eller slå på tråden for en gratis konsultasjon!

 

Finn oss her:

Østre Kullerød 5

3241 Sandefjord

 

Våre kunder

Hos oss er alle velkommen som kunde, og porteføljen vår består av alt fra internasjonale bedrifter til gründere og mellomstore lokalbedrifter. Avhengig av kundens behov leverer vi spesialbygde løsninger etter behov. Vi er tilpasningsdyktige og gjør det vi kan for at alle parter blir fornøyde. Hos oss har kunden alltid rett!

 

3 gode grunner til å la Kaup Media bygge din hjemmeside

Det formelig kryr av mediebyråer som alle står disponibel til å hjelpe deg fremme ditt produkt ved hjelp av digitale og tradisjonelle medier. Vi i Kaup Media mener likevel at vi kan tilby deg det lille ekstra som gjør oss til et ypperlig valg for deg og din bedrift. Ved siden av å være noen skikkelig ålreite folk å jobbe med, som alltid leverer service med et smil og serverer deg verdens beste kaffe mens du venter, kan du forvente deg dette hos oss:

  1. Vi tilpasser hjemmesiden til ditt behov. Store og små firmaer kan alle komme til oss og være trygg på at vi finner den beste løsningen for deg.
  2. I motsetning til hos flere av våre konkurrenter får du ingen ubehagelige overraskelser hos oss. Vi leverer hjemmesiden til deg for faste og forutsigbare kostnader. Når du først har kjøpt en pakkeløsning hos oss betaler du ikke mer enn først avtalt.
  3. Vi tar SEO seriøst. Og våre ansatte er seriøst gode på dette. Det betyr at din bedrift sin hjemmeside får en god rangering hos Google, og dine tjenester, produkter og varer blir dermed lette å finne på nett for dine kunder.

Å bygge en hjemmeside hos oss starter på kr. 5 990 for oppstart (inkludert hosting, backup og sikkerhetsoppdateringer) og kr. 499 per måned for ekstra service. Ta kontakt med oss for å høre mer om hva vi kan tilby deg til ditt budsjett!

 

Hva vi tilbyr innen digital markedsføring

Ønsker du å annonsere på nettet? Det er ikke så dumt, med tanke på at de fleste av kundene dine er der på daglig basis. Men hvor skal du begynne? Effektiv markedsføring på internett krever effektiv kartlegging, god planlegging, solid gjennomføring og nøyaktig analyse, og vi hjelper deg med alt dette slik at du får maksimalt utbytte av ditt markedsføringsbudsjett.

Snakk med en av våre konsulenter om hva vi kan tilby deg innen digital markedsføring. Her er noe av det vi gjør:

  • Annonsepakker: Vi lager annonsepakker for deg på Facebook, YouTube, Google og andre trafikkilder. Dette betyr at kunder som søker etter en tjeneste eller en vare i ditt nærområde er ditt firma aldri mer enn et tastetrykk unna.
  • Google display: Vi lager displayannonser i form av klikkbare bannere og store bildeannonser som leder til din hjemmeside. Disse vil være synlige på sider som Hegnar.no, Dagbladet.no og andre store norske nettaviser som vi har i vårt nettverk. Dette er en svært effektiv form for markedsføring og er med på å bygge opp ditt merke.

 

Historie

I år feiret vi i Kaup Media femårsjubileum, for det var i 2012 at bedriften vår ble etablert. Fra før het vi Kaup Butikkutvikling, men i fjor byttet vi navn til Kaup Media for å fremheve kjernevirksomheten vår. I dag har vi fem fulltidsansatte og en rekke frilansere, som alle har lang erfaring i bransjen og jobber hardt for å finne de beste hjemmesideløsningene og markedsføringskampanjene for våre kunder.

 

Våre ansatte

  • Raymond Gabrielsen: Daglig leder
  • Paul Amundsen: Medierådgiver
  • Geir Stolpestad: Medierådgiver
  • Magnus Eikeland: Webdesigner
  • Elisabeth B. Hansen: Webdesigner

You may also like...

Privacy Policy