15
Feb
2019

Hva er et mediebyrå

Et mediebyrå er et byrå som passer på at markedsføring og annonser vises på riktig sted til riktig tid. Kaup Media er et mediebyrå som jobber for å planlegge, optimalisere og gjennomføre markedsføring for deg, slik at ditt budskap når ut til din målgruppe. Sammen med våre rådgivere finner vi ut av hvordan du kan få det meste ut av ditt budsjett og nå frem til der dine kunder er.

 

Hvorfor bruke et mediebyrå?

Det kan se enkelt ut å administrere sine egne digitale annonser, og både Facebook og Google tilbyr gode verktøy med et relativt enkelt brukergrensesnitt til sine kunder. Likevel er det flere gode grunner til å velge å la et mediebyrå ta seg av markedsføringen.

 

Når mer og mer av markedsføring foregår på nett, er det viktig å holde seg oppdatert på den nyeste kunnskapen og å nå ut til der kundene dine er. Dette er en ekspertise som markedsbyråene kan levere, slik at du ikke behøver å opprette ditt eget interne team. En ting er å opprette annonser, en annen ting er å følge opp om dem. Dette er en kontinuerlig prosess som krever daglig oppfølging. For en liten til mellomstor bedrift er det ofte vanskelig å skaffe nok ressurser til å drive sin egen markedsføring. Dermed blir ofte ikke nok tid allokert til markedsføring innad i en bedrift, og resultatene blir ikke optimale. I stedet for å bruke mye av dine dyrebare ressurser til å drive din egen markedsføring, er den smartere løsningen å engasjere et mediebyrå som kan ta seg av dette for deg, slik at du kan fokusere på å få hjulene i din bedrift til å gå rundt.

 

6 grunner til å velge Kaup Media?

Å navigere i mylderet av mediebyråer er ingen enkel sak, men når du først har bestemt deg for å benytte deg av denne tjenesten er det viktig å vite hva du går til. Her er seks gode grunner til å velge Kaup Media:

 1. Vi hjelper deg finne din målgruppe.
  Med en overflod av muligheter for målretting, segmentering, budgivning, analyse og plasseringer er det lett å gå seg vill i målgruppe-jungelen. Vår erfaring kommer godt med når det gjelder å ta de riktige valgene som fungerer for din KPI. Vi benytter kreative strategier, inkluderings- og ekskluderingsparametere, for å få best mulig resultat for deg. Vår lange erfaring i bransjen hjelper oss med å definere og å nå ut til din målgruppe på mest kostnadseffektiv måte.
 2. Vi har lang erfaring i bransjen.
  Det er ingen hemmelighet at ekspertise kommer av to ting: tid og erfaring. Derfor har vi håndplukket våre konsulenter på grunnlag av disse faktorene, i tillegg til gode resultater og svært fornøyde kunder. Vi har et imponerende antall eksperter på alt fra sosiale medier til tradisjonelle former for markedsføring, og vi holder de kloke hodene våre i form med regelmessige kurser og workshops slik at vi alltid er oppdaterte på det nyeste innen feltet. Med oss kan du være trygg på at din markedsføring er i gode hender.
 3. Et fremtidsrettet byrå
  Den digitale markedsføringen er i stadig utvikling og plattformene endrer seg jevnlig. Derfor er det viktig å holde seg oppdatert på hvordan bransjen forandrer seg, og på hva som er i vente de neste årene. Vi i Kaup Media har ett ben i nåtida og ett i fremtiden. Våre medarbeidere sendes på flere internasjonale konferanser hvor de kan lære fra de skarpeste hodene i bransjen, på verdensbasis.
 4. Få riktig budskap ut.
  Hvordan bør du få ut ditt budskap? Ikke prøv deg frem i blinde, men lytt til våre erfarne kommunikasjonseksperter. De vet hvordan et budskap best utformes på de ulike kanalene. Det kan være vanskelig å se hvordan ditt produkt eller tjeneste ser ut fra utsiden, men vi i Kaup Media kan hjelpe deg skille bedriftens stammespråk fra det folkelige som appellerer til din målgruppe.
 5. Synergi er alfa og omega.
  En kampanje blir tre ganger så effektiv om den kan gå over flere kanaler på samme tid. Det har vi i Kaup Media god erfaring med, og vi satser på synergieffekter mellom ulike kanaler i alle våre kampanjer.
 6. Dere vet hvor dere har oss.
  Det er ikke alltid lett å overgi drift av markedsføring til et eksternt firma. Derfor er vi i Kaup Media opptatt av å kommunisere med våre kunder både før, under og etter en kampanje gjennomføres. Hos oss står kunden i fokus, og vi gir oss ikke før du er fornøyd.

You may also like...

Privacy Policy